Deel 7 van 10 tot 13 oktober 2018
Woensdag 10 oktober 2018

Route Lunteren, Deventer, Haarlo. Totaal 100 km.

Afgelopen zondag pas thuisgekomen en nu alweer op pad, hoe decadent kun je het hebben! De zomer houdt maar niet op en daar willen we zoveel mogelijk van genieten. We staan op een schattig grasveldje achter een hotel in Haarlo, of all places…. En het blijkt ook inderdaad nogal achter te lopen, want de ontvangst van internet is hier om te huilen. Ik kan me de tijd niet heugen dat ik in of vóór de camper mijn website niet bij kon houden, nou hier is dat het geval! Nu hoorde ik van de eigenares van het hotel dat er hier in Haarlo geen internetmast is omdat de helft van het dorp er prijs op stelt in een stralingsvrij dorp te wonen. Dit verdeelt het dorp ook nog eens een keer in twee kampen! Ik heb nu een klein plekje buiten gevonden waar de ontvangst redelijk is. Hallelujah!

Donderdag 11 oktober 2018

Fietsroute: Haarlo, Zwilbroek (Duitsland), Meddo, Winterswijk, Lievelde, Groenlo, Beltrum, Haarlo. Totaal 58 km.

Goh, zijn we dit jaar toch nog in het buitenland geweest 😉 want we hebben zegge en schrijve 1,89 km door Duitsland gefietst! We merken wel dat het naseizoen is, want we kunnen kilometers fietsen zonder iemand tegen te komen, maar wat wel jammer is, de restaurantjes onderweg zijn allemaal gesloten; dat betekende geen koffiepauze en pas na 28 kilometer (pffff…) in het centrum van Winterswijk konden we neerploffen op een terras.

Vrijdag 12 oktober 2018

Fietsroute: Haarlo, Borculo, Neede, Haaksbergen, Eibergen, Haarlo. Totaal 48 km.

Wat hebben we weer een mooie route gefietst vandaag! Het weer is nog steeds zomers, met zo’n 23 graden, maar de bomen beginnen al herfstkleuren te vertonen. We genieten hier maar lekker van, want de herfst kan ook een andere kant laten zien.

Gisteren schreef ik al dat er in Haarlo nauwelijks internetontvangst is. Nu komen Jaade en Nina in de herfstvakantie een paar dagen logeren en wilde ik kaartjes voor de theatervoorstelling De Vier Jaargetijden met Angela Schijf bestellen. In Haarlo kreeg ik dat niet voor elkaar, maar onderweg, midden in een bos lukte het wél.

Omdat we morgen in Zutphen moeten zijn en we afgelopen zondag Drenthe pas hebben verlaten, wilden we woensdag niet helemaal weer terugrijden naar het hoge noorden. We pakken dus even een stuk van de LF4 en LF8 route. De Saksenroute LF14 vullen we later wel weer in.

 

Loading